Kevyt ja makoisa juustokakku
POHJA:
8 digestivekeksiä
25g kevytlevitettä (max 40%)
3rkl appelsiinimehua
TÄYTE:
4 liivatelehteä
2,5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200g tuorejuustoa (max 5%)
1,5dl makeutusjauhetta
1rkl vaniljasokeria
KORISTELUUN:
hetelmiä
Laita liivatteet likoomaan. Murskaa keksit, lisää joukkoon sula rasva ja mehu. Sekoita juusto ja sokerit keskenään. Vaahdota vaahto ja lisää se juuston sekaan. Liuota liivatteet tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate ohuena nauhana seoksen sekaan. Tasoita pohja irtopohjavuokaan ja kaada seos päälle. Laita pakkaseen vähintään 4 tunniksi. Ota pakkasesta viimeistään 30min ennen tarjoilua.
-kokkikolomonen-
Kommentit