Kevyt ja makoisa juustokakku

1046298.jpg

POHJA:

8 digestivekeksiä

25g kevytlevitettä (max 40%)

3rkl appelsiinimehua

TÄYTE:

4 liivatelehteä

2,5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

200g tuorejuustoa (max 5%)

1,5dl makeutusjauhetta

1rkl vaniljasokeria

KORISTELUUN:

hetelmiä

Laita liivatteet likoomaan. Murskaa keksit, lisää joukkoon sula rasva ja mehu. Sekoita juusto ja sokerit keskenään. Vaahdota vaahto ja lisää se juuston sekaan. Liuota liivatteet tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate ohuena nauhana seoksen sekaan. Tasoita pohja irtopohjavuokaan ja kaada seos päälle. Laita pakkaseen vähintään 4 tunniksi. Ota pakkasesta viimeistään 30min ennen tarjoilua.

-kokkikolomonen-