Minttusuklaakakku

No tää on sitte ihan TOTAALINEN DISÄÄSTÖR!!! Eilen leivoin elämäni ekan tällasen, ja se jäi RAA'AKS!! Tänää sit päätin tehä uuen, ja paistaa sen KYPSÄKS!! No kypsyysaste paheni, ja se paloi!! Mut palakoot!! Tuntu maistuvan isännälle =) ja sitähän mä tällä hemmottelin =) Noo ei se disäästör tohon kypsyysasteeseen jääny! =P Ku siivosin keittiötä, ni tajusin että tein tän (ja toisenki kakun) HILLOsokeriin!!!!!! Voi junalavitta =P *hih* Mutta tää on tätä nimensä veroista KATASTROFIKEITTIÖTÄ!!

1046857.jpg

200g voita

2,5dl sokeria

3 munaa

1dl kermaviiliä

1pss (150g) Marianne Crunchia

4dl vehnäjauhoja

2tl vaniljasokeria

1tl leivinjauhetta

2rkl kaakaojauhetta

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna kerrallaan vatkaten. Lisää kermaviili ja crunchit. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kevyesti  sekoittaen ne taikinaan. Paista 200 asteessa noin 60min

-kokkikolomonen-