Minttusuklaakakku
No tää on sitte ihan TOTAALINEN DISÄÄSTÖR!!! Eilen leivoin elämäni ekan tällasen, ja se jäi RAA'AKS!! Tänää sit päätin tehä uuen, ja paistaa sen KYPSÄKS!! No kypsyysaste paheni, ja se paloi!! Mut palakoot!! Tuntu maistuvan isännälle =) ja sitähän mä tällä hemmottelin =) Noo ei se disäästör tohon kypsyysasteeseen jääny! =P Ku siivosin keittiötä, ni tajusin että tein tän (ja toisenki kakun) HILLOsokeriin!!!!!! Voi junalavitta =P *hih* Mutta tää on tätä nimensä veroista KATASTROFIKEITTIÖTÄ!!
200g voita
2,5dl sokeria
3 munaa
1dl kermaviiliä
1pss (150g) Marianne Crunchia
4dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
2rkl kaakaojauhetta
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna kerrallaan vatkaten. Lisää kermaviili ja crunchit. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kevyesti sekoittaen ne taikinaan. Paista 200 asteessa noin 60min
-kokkikolomonen-
Kommentit